Rioleringswerken

U hebt een lekkende afvoerbuis. U zit geplaagd met een kapotte riolering. Er zijn grote ingrijpende werken aan uw woning in het vooruitzicht. U bent verplicht om door werken in de straat uw afvalwater te ontkoppelen van het regenwater. Traditionele rioleringswerken of rioolrenovatie dringt zich op. Uw woning moet aangesloten worden op het openbare rioleringsstelsel.

Het zijn allemaal zaken waar niemand verlangend naar uitkijkt maar stuk voor stuk uitstekende redenen om professionele hulp in te roepen en een expert onder de arm te nemen. Zo verzekert u zich ervan dat de werken naar behoren worden uitgevoerd. Zowel openbare instanties als particuliere en industriële klanten kunnen bij ons terecht. Wij staan te allen tijde voor iedereen paraat.

Wist u trouwens dat ASG Technics naast rioleringswerken ook graaf-, grond- en bestratingswerken uitvoert?

Door met ons in zee te gaan hoeft u niet meerdere aannemers aan te spreken en bespaart u zich heel wat kopzorgen. U doet een beroep op onze ruime deskundige kennis. Wij laten de werken naadloos op elkaar aansluiten en voeren de ganse klus in een handomdraai voor u uit. Kortom, we zijn de ideale partner voor al uw rioleringswerken.

Vakwerk, vertrouwen en veiligheid. Het zijn de drie V’s die ons bedrijf goed samenvatten. In combinatie met een oog voor detail vormen deze drie pijlers de ideale combinatie om telkens weer uitstekende resultaten neer te zetten.